Felhasználási feltételek

Beardo. hu által Impo, s. r. o.

Impo, s. r. o.
Zigmundíkova 467/27
922 05 Chtelnica
Szlovákia

ID: 46476377
EU adószám: 2023418100
ÁFA: SK2023418100

Általános rendelkezések

Vevők erősítse kötési sorrendjét megerősíti, hogy elfogadja a feltételeit termékértékesítés által bejelentett eladó. Közötti kapcsolatok a vevő és az eladó is a jelen feltételek, amelyek szintén mindkét félre kötelező. Szöveg üzleti feltételek az eladó lehet módosítani, illetve kiegészíteni. Ez a rendelkezés nem érinti azokat a jogokat és kötelezettségeket, a futamidő alatt a korábbi megfogalmazás a cserearány.

A jelen Feltételek szabályozzák a felek közötti kapcsolat az adásvételi szerződést, amely egyrészt a vállalat Impo, s. r. o., regisztrált a cégbíróságon a kerületi bíróság Trnava, File No. 28752 / T, mint eladó (a “Eladó”), és másfelől a vevő, aki lehet a fogyasztó (a “Vevő”).

A vevő fogyasztó vagy vállalkozó.

A fogyasztó olyan természetes személy, aki azt a következtetést, és a szerződés teljesítése nem jár körén belül az üzleti vagy a foglalkozás.

Jogviszonyok a fogyasztó eladó kifejezetten szabályozza ezeket a feltételeket irányadók vonatkozó rendelkezései a törvény. No. 40/1964 Coll., A Polgári Törvénykönyv és a kapcsolódó rendelkezések.

Vállalkozók eszközök:
személy lépett be a cégbíróságon
olyan személy, aki nem üzleti alatt kereskedelmi engedély,
olyan személy, aki üzemelteti alapján eltérő kereskedelmi engedély alapján különleges előírások,
egy személy, aki a mezőgazdasági termelés és az alapján bejegyzik a speciális szabályozás.
Jogviszonyok eladó és a vevő, aki egy üzletember, nem kifejezetten szabályozza ezeket a feltételeket, vagy szerződés az eladó és a vevő az irányadó vonatkozó rendelkezései a törvény. No. 513/1991 Coll., A kereskedelmi törvénykönyv, a módosított, valamint a kapcsolódó rendeletek. Abban az esetben, ha különbség a GTC és az egyéni munkaszerződések, a szerződés az irányadó.
Vevő a megrendelés megerősíti, hogy találkozott ezekkel a feltételek, amelyek szerves részét képezik képezi a panasz eljárás és a “közlekedési”, a feltételeket a megrendelt szolgáltatások és / vagy nyújtása licenc jogok és hogy egyetért azokkal, adott esetben a feladás időpontja érdekében. Egy példányát a GTC vásárlók kapnak mellékleteként a megrendelés visszaigazolását a megadott e-mail címre.
A vevő tudomásul veszi, hogy a termékek megvásárlása, amelyek az üzleti kínálnak az eladó, nincsenek jogok használni bejegyzett védjegyek, kereskedelmi nevek, cég logók vagy szabadalmait eladó vagy más vállalatok amennyiben az adott esetben az egyedi szerződéses rendelkezések.

Rendelési áruk

Elkötelezettek vagyunk, hogy az ügyfelek csak akkor szállít árut kifogástalan állapotban, összhangban a műszaki jellemzőket vagy funkciók megszokott termékek típusa megfelelő normákat, szabályokat és előírásokat a Szlovák Köztársaságban. A feltétel megvalósításához érvényességét az elektronikus érdekében, hogy töltse ki az összes szükséges adatot említett megrendelőlapot. A sorrend is szerződéstervezetet, amikor az adásvételi szerződés érvényes a termékértékesítés.

A vevő megkapja az árut az ár időpontjában alkalmazandó a rendelés. A vevőnek lehetősége a fogyasztó előtt a sorrendben, hogy megismertessék a teljes ár adót és minden egyéb költséget (PHE, stb.) Ezt az árat kell meghatározni a sorrendben és egy jelentésben igazolják az áruk megrendelések. A vevőnek lehetősége a fogyasztó előtt a megismertetése érdekében azzal a ténnyel, hogy milyen hosszú az ajánlat vagy az ár marad érvényben.

Lehetőség van még az alábbi módokon:

E-kereskedelem www.beardo.hu (a továbbiakban: “e-commerce”)
E-mail címen info@beardo.hu
személyesen
telefonon
Az eladó azt tanácsolta a vevő elvégzésére megrendeléseket e-kereskedelem.

Az adásvételi szerződés

Ha a vevő a fogyasztói javaslatot, hogy kössön adásvételi szerződést az a hely által kínált árukat az eladó az oldalon, van egy vételi szerződés a megrendelés a vevő és a fogyasztói elfogadása érdekében az eladó. Elfogadását az eladó haladéktalanul erősítse meg a vevő tájékoztató e-mailt a megadott e-mail címen a szerződés megkötése, azonban ez a tanúsítvány nincs hatása. Csatolták e visszaigazolás a tényleges szövege GBC és az eladó azt állítja eljárást. Az így kapott szerződést (beleértve a megállapított ár) lehet módosítani, vagy törölni csak a felek megállapodása alapján vagy jogi okok miatt. Egy kivétel ez az eljárás, lásd fent – rendelési árut.

Ha a vevő egy üzletember, egy javaslatot, hogy a szerződés megkötésére az eladási megbízás által benyújtott vevő vállalkozók és az adásvételi szerződés megkötése előtt a pillanatban a szállítás a kötelező hozzájárulása az eladó a vevő vállalkozó azzal a javaslatát.

Kapcsolatok és felmerülő jogviták a szerződés szerint kell rendezni kizárólag az alkalmazandó törvény a Szlovák Köztársaság és meg kell oldani a bíróságok a Szlovák Köztársaság.
Szerződés megkötésének a szlovák nyelvet.

Szerződött az eladó archiválva legalább öt éven keresztül annak megkötésére, legfeljebb egy ideig a vonatkozó jogszabályok alapján abból a célból, hogy a sikeres teljesítmény és nem nyitott a részt nem vevő harmadik felek. Információ az egyes műszaki vezető lépések a szerződés megkötésének egyértelmű ezeket a feltételeket, ahol ez a folyamat egyértelműen leírni. A vevő a lehetőséget, mielőtt a tényleges megrendelés ellenőrzött és javított szükséges. Ezek a feltételek rendelkezésre állnak a különböző portálok eladó és ez lehetővé teszi, archiválási és reprodukciós a vevő.

Az ára a kommunikációs eszköz a távolból (telefon, internet, stb) elvégzéséhez a megbízások rendes magassága, attól függően, hogy tarifa távközlési szolgáltatásoknak a vevő használ.

Megerősíti vagy megszünteti a megrendelés

A megrendelés és azonnal elfogadta. Rendelés visszaigazolást küldünk a vevő e-mail, a feladás is tájékoztatást kap e-mailben. Kétség esetén, akkor a kapcsolatot a vevővel. Minden érdekében, a vevő törölheti 24 órán belül telefonon vagy e-mailben, indoklás nélkül. Csak adja meg a nevét, e-mail címét és leírását a megrendelt árukat vagy szolgáltatásokat.

Működési idő
A megrendeléseket a online áruház www.beardo.hu
Napi 24 órában, a hét 7 napján
Hajó megrendelés 24 órán belül kézhezvételétől megbízás (2 munkanap), ha az áru a mi raktáron. Ebben Opasna esetben akkor természetesen tájékoztatni feladás.

Kézbesítés

Kiszállított szállítmányok 2 munkanapon belül (ha az árut a raktárba), vagy attól az időponttól a megrendelés beérkezését (vagy fizetés). A szállítmány Szlovákiából. Szállítás biztosítja a magyar fuvarozó mail vagy futárszolgálattal. Szállítási idő 1-3 munkanap feladás.

Küldés szállítási szolgáltatás – HU:

Áruk lehet küldeni a vevőnek hajózási szolgáltatást GLS. A hordozó pontos szállítási szállítmányok bárhol Magyarországon 48 órán belül. Az ár a szállítási szabályozza az árlista aktuális időpontjában a sorrendben.
Szállítás árak, látogasson http://www.beardo.hu/fizetesi-es-szallitasi/.

A vevő, aki egy vállalkozó, akkor köteles (vevő, aki a fogyasztó számára, ez az eljárás ajánlott), hogy azonnal ellenőrizzük az állapotát a fuvarozóval szállítmányt (a csomagok száma, integritásának szalagok, dobozok kár) szerint A csomagolási csúszik. A vevő jogosult befogadását megtagadni a szállítmány, amely nem felel meg az adásvételi szerződést, hogy a szállítmány példa. hiányos vagy sérült. Ha egy ilyen sérült elszállítása a hordozó a vevő veszi át, szükséges, hogy leírja a kár az átadási protokoll hordozóval.

Hiányos vagy sérült szállítmány haladéktalanul értesíteni kell e-mailben, hogy info@beardo.hu, V inkább a szállítmányozó reklamációs rekordot, valamint ezt haladéktalanul megküldi a fax, e-mailben vagy postai úton az eladónak. További hiányossága, vagy külső sérülés a szállítás nem mentesíti a vevőt a helyes dolgot reklámozni, de hogy az eladó a lehetőséget annak bizonyítására, hogy ez nem ellentmondás a szerződést.

Fizetés az áru

Termékek lehet fizetni:

utánvéttel
banki átutalás
Fizessen bankkártyával, vagy PayPal
További információkért keresse fel http://www.beardo.hu/fizetesi-es-szallitasi/.

Nagyon sok módja van, hogy fizessen vásárolni velünk. Válassza ki az Önnek legjobban.

Előleg átadásának termékek (proforma számla)

Fizethet az áruk előre proforma számlát. A tanácsadó kapcsolatfelvétel a rendelést visszaigazoló majd küldök neked egy proforma számlát, hogy fizetnek javára a szlovák bankszámla (i nem fizetnek díjat a nemzetközi fizetések, stb.) Amint a kifizetés érkezik a számlánkra, küldünk aikusan megrendelt árut, és tájékoztatja Önt e-mailben. Abban az esetben, ha a fizetés a megrendelt árut nem fogadható el a bankszámlánkra belül 10 napon belül, a megrendelés aikusan törlődik.

Számlaszám Tatra banka SK58 1100 0000 0029 2986 9716. változó szimbóluma fizetési száma a proforma számlát.

Fizetés az áru utánvéttel

Csomagküldő árut fuvarozó fizet utánvét, hogy a szállítási címet.

Fizetési termék vagy PayPal

Gyors és biztonságos fizetési termékek bankkártyával az interneten keresztül. Bankkártyás fizetés teheti, amikor kiválasztják a fizetés. A PayPal fizetési átjáró lehet hitelkártyával fizetni akkor is, ha nem rendelkezik PayPal fiókkal. Csak töltse ki a fizetési információkat a kártyáról, és a kártya száma, érvényessége és CVV kódot a hátoldalán a hitelkártya. Ha van egy PayPal számla, akkor lehet alkalmazni, közvetlenül ezen a módon. Abban az esetben, ha a fizetés a megrendelt árut kell megfizetni a PayPal számla 10 napos időszak, a megrendelés aikusan törlődik.

Áruk marad a teljes kifizetésig az eladó tulajdonaként.

Árak

Az árak forgatható. Az online e-bolt mindig aktuális és érvényes ár. Az árak véglegesek, azaz a. beleértve, ha szükséges. minden más adót és díjat, amelyet a fogyasztónak meg kell fizetnie a termékbeszerzés, nem fedezi az esetleges szállítási és így tovább. Stock árak érvényesek a készlet erejéig egy állatlétszám alapján az árukészletet, vagy az idő-korlát.

Adatvédelem

Piac üzemeltetője Paintballpark.sk (a “Business”) az Impo, s. r. o., Zigmundíkova 469/27, 922 05 Chtelnica, ID: 46476377, Adószám: SK2023418100. Mi a Beardo.hu adatainak védelme érdekében. Így tudjuk biztosítani az összes olyan szolgáltatást, amit tudnod kell az alapvető információkat. Néhány ezek közül a személyes adatok természetét törvénnyel összhangban nem. Z.z. 122/2013 a személyes adatok védelmére vonatkozó (a “Törvény”). Tesszük ezt a törvény, hogy használja a tájékoztatást vezetni.

Ha vásárolni a boltban kell adnia a következő adatokat Önről:

teljes név, pontos cím, beleértve az ország (pl. a címet, hogy a számlán feltüntetett)
Az Ön e-mail címét (használjuk az Ön azonosítására a rendszerben, és hogy kommunikáljon veled)
adott esetben egyéb címek (ha azt szeretnénk, hogy adja ki a szállítmányt egy másik címre, mint a számla)
telefonszám (gyorsabb kapcsolatot veled)
Ha vásárolni, mint egy üzleti / egyéni vállalkozó, továbbá a vállalkozás nevét, regisztrációs számát, adószáma (számlázás és adminisztratív elszámolás).
Ezek az adatok tárolása egy védett adatbázist a szerveren, így nem kell újra megadnia minden alkalommal, amikor meglátogat. Az adatok feldolgozása céljából szállító és a szállítás a megrendelés. Ezek az adatok is szükség van a számviteli és számlázási rendszer. Az adatok és egyéb beállításokat lehet változtatni bármikor volt. frissített e-mailben, vagy jelentkezzen be fiókjába itt Paintballpark.sk. Abban az esetben, ha szeretné törölni a regisztráció, kérje el nekünk e-mailben. A fiók akkor zneaktívnené.

Az üzletünkben ne adjon meg semmilyen információt, amely közvetlenül együttműködni a pénzt a számlákat. Minden jelenleg javasolt fizetési módot (kifizető áruk interneten keresztül) történik közvetlenül a bank honlapján, amely megadja nekünk csak tájékoztatás a siker vagy kudarc a fizetés, a nevét vagy a számlaszámát (így tudjuk azonosítani a fizetési és ha szükséges, vissza). Mindenesetre, akkor nem lenne megtanulni bármilyen további információkat, például a bejelentkezési adatait és a fiók egyenlege.

Látogatása során honlapunkon ideiglenesen tárolt információ, amely szükséges a megfelelő működéséhez a kereskedelem (pl. Mit tesz a kosarában, ha kell, hogy jöjjön, hogy hol van, hogy jöjjön).

Bármikor, amikor bejelentkezik www.arlistore.com, akkor nézd meg a személyes adatokat, és ha szükséges módosítsa a profiltól.

Az Ön személyes adatai visszatartott közzététel nem nyújt egyéb szervezet, kivéve a szervezetek, amelyek az együttműködés elengedhetetlen a helyes végrehajtását a sorrendben. Ezek elsősorban a bankok (néhány esetben adja meg a nevét), futárszolgálat (cím szállítással. Ezek az adatok nem mindig kifizetésére egy berendezés az adott sorrendben. Az adatbázis a személyes adatok védelme a károsodástól, megsemmisülése, elvesztése és visszaélés.

A regisztrációval adsz nekünk hozzájárul feldolgozására a személyes adatokat annak érdekében, abból a célból, megrendelés és a szállítás, valamint a szükséges időt a szerződés teljesítéséhez. §-a szerinti okmány 28. joga van tájékoztatást kérni a az Ön személyes adatait, és egy listát a személyes adatok feldolgozása folyamatban van, a jogot, hogy korrekció hibás, hiányos vagy elavult személyes adatokat, a jogot, hogy felszámolja a személyes adatokat, ha a cél az, hogy történt a feldolgozás, a jobb alapján írásbeli kérelmet szabadon tiltakozni a személyes adatok marketing célokra.

Az Ön személyes adatai jogosultak vagyunk feldolgozni után is az eredeti célja a feldolgozás csak a szükséges mértékben statisztikai célokra, számviteli és kutatás, valamint a harmadik felek, illetve a nyilvánosság összesített statisztikai információkat az ügyfelek, a forgalom, árbevétele és egyéb adatokat, de névtelenül, így ezek alapján nem lesz mód az ügyfelek.

Pénzvisszafizetési garancia

Panaszok és árucsere

A fogyasztó jogosult, indoklás nélkül, hogy megszünteti a szerződést 14 naptári napon belül a termék átvételét.
A törvény ez két év igényt tarthat az áruk, a kezdődő hibák – hibák természetesen nem a szokásos kopás vagy hiba a termék használata. Ha ezt a problémát, kérjük, kövesse a panasz eljárást.

Szavatosság

Garanciális feltételeket termékek irányadó a panasz szabályzat az eladó és az alkalmazandó jogszabályok HI. Garanciajegy szolgál a vásárlást igazoló.

Panaszeljárás

Mi a teendő, ha valami nem úgy kell? (Panaszeljárás és visszatérés)

Mi a Paintballaprk.sk minden nap próbál tenni a dolgunkat a lehető legjobban tudjuk, és az Ön számára a tökéletes szolgáltatást. Azonban még mindig csak emberek, és igen, erőfeszítéseink ellenére lehet, hogy valami nincs rendben. Tehát, ha kell reklámozni árut, amit vásárolt nálunk, vagy ha vissza akar térni, kérjük, olvassa el az alábbi információkat.

Jótállás és azt állítják, az áru

A jótállási idő az összes megrendelt áru internetes áruház Beardo.hu általában 24 hónap. A garanciális időszak azon a napon kezdődik az áruátvétel az ügyfelek számára. Garancia által nyújtott szolgáltatás a piacon szereplő.

Hiányos szállítás vagy kárt jelenteni kell 48 órán belül kézhezvételétől szállítmány e-mailben, hogy info@beardo.hu V vagy telefonon hétköznap +421 944 108 101. Később panaszok hiányos szállítás vagy mechanikai sérülés nem ismerhető fel.

Ha vásárolt árut, kérjük lépjen kapcsolatba velünk előre (kapcsolatok). Merchandise (lehetőleg egy velünk kötött megállapodás), kérjük, küldje a következő címre Impo, s. r. o., 922 05 Chtelnica, Szlovákia. Javasoljuk, hogy küldje el az árut, mint egy csomagot ajánlott küldeményként. Kérjük, ne küldjön áruk szállítás. Csomagot csatolja az adó dokumentum (számla) küldünk Önnek az árut, és egy másolatot a csúszás a postás.

Miután megkapta az igényelt árut, azonnal kapcsolatba e-mailben vagy telefonon, és egy találkozót, hogy gyorsan megoldja a problémát: hibás áru lehet cserélni apránként, vagy egy másik választott (akár az érték az igényelt árut), vagy visszatérítjük a pénzét. A panaszt kerülnek feldolgozásra a lehető leghamarabb, de legkésőbb 30 napon belül az áru átvétele igényelt. Az eredmény a panaszát azonnal tájékoztatni után a panasz eljárás és az e-mail az árut megkapta a panaszt protokoll.

Amikor bazarového áruk nem vissza sérülés maradt kérdés.

Visszatér

Minden árut vásárolt egy online áruház Beardo.hu visszatérhet minden ok nélkül 7 munkanapon belül a termék átvételét. Elállhat a szerződéstől legyen kimutatható módon (írásban, e-mail). Ez a jog illeti meg a 12. § a fogyasztóvédelmi törvény távértékesítés (törvény értelmében. 108/2000 Z.z.). Követő visszavonása nem lehetséges. Az árut el kell küldeni a címre Impo, s. r. o., Zigmundíkova 469/27, 922 05 Chtelnica. Javasoljuk küldött árukat ajánlott küldeményként csomagot. Kérjük, ne küldjön áruk szállítás. Csomag hogy csatolja a számla másolatát elküldjük Önnek az árut.

Megfelelő összeget a visszaküldött áru kompenzálni tudjuk:

amely kedvezményes kuponok, hogy lehet használni a következő alkalommal, amikor vásárolni velünk,
elküldi a fizetett összeget az árut a megjelölt számlára 15 napon belül.
A csomag tartalmaz olyan információt, amiről a következő iránt érdeklődik kompenzáció.

Mivel a szerződés nem lehet eltekinteni az alábbi esetekben:

áru mechanikailag sérült
áruk védjegye használata
áruk nem teljes (beleértve a tartozékokat, garancia levél, utasítások, stb, ha pedig átadták neki)
Megsértése esetén az áru visszaküldésének az árut vissza kell juttatni az ügyfél saját költségére.

Élvezze a vásárlás webáruházunkban!

Következetlensége adásvételi szerződést és a rend

Abban az esetben, ha az ügyet megérkezik a vevő nem felel meg a sorrendben (adásvételi szerződés), a vevő joga van az ingyenes és azonnal megmutatja a rendet a formában, amelyben elrendelte egy bizonyos kérelem
• csere vagy javítás dolgokat
• kedvező ár kedvezmény
• elállás

Visszavonás

Visszavonása a vevő által, a fogyasztó
§-a értelmében a törvény 7. fogyasztóvédelemről szóló házaló kereskedelem és a távértékesítés (törvény értelmében. 102/2014 Coll.) A vevő jogosult a következő odaítélt szerződést indoklás nélkül 14 naptári napon belül a termék átvételét, illetve megkötése után szolgáltatás, és nagyon fontos, hogy az adott időszakon belül kapott egy levelet a visszavonás az eladónak. Ez a jog is a vevő, ha az áru az interneten keresztül megrendelt személyes átvétel.

Visszavonása és az árukat kell küldeni a címét az eladó számára:
Impo, s. r. o.
Zigmundíkova 469/27
922 05 Chtelnica
Szlovákia

Áruk vevőre kell vissza a teljes, komplett dokumentációt, ép, tiszta, lehetőleg beleértve az eredeti csomagolásban, a körülmények és az értékeket, amelyekben átveszik az árut. Abban az esetben, ha a visszaküldött áru hiányos vagy sérült, az eladó visszafizette a vételárat csökkenteni a megfelelő összeg (§ szerint 458 1 bekezdés a Ptk. Z).

Pénzt a visszaküldött árukat vissza kell juttatni a vevőt, hogy a fogyasztó 14 napon belül kézhezvételétől értesítés elállás.

Kivéve, ha a visszavonás kifejezetten megállapodtak, a fogyasztó nem tudja kivonni a szerződések:
a. szolgáltatások nyújtása, ha a teljesítmény az ő hozzájárulásával lejárta előtt megkezdett 14 napon kézhezvételétől teljesítmény,
b. a termékértékesítés vagy szolgáltatások, amelyek ára függ ingadozása a pénzügyi piacok túl az akarat az eladó.
c. árubeszerzésre igazítani kívánja a fogyasztó vagy a személyét, valamint az áruk, ahol gyors romlása, kopás vagy elavulás,
d. szállítási audio és video felvételek és számítógépes programokat, ha a fogyasztó megsértette az eredeti csomagolásban,
e. hírlapok, folyóiratok és magazinok
f. álló játék, vagy lottó,

Ha úgy dönt, vásárló, hogy visszavonja az említett időtartamon belül, akkor javasoljuk, hogy még jobban felgyorsítsa a lemondását szállított áruk címét az eladó, valamint egy kísérő levelet a lehetséges oka elállás (nem kötelező), a számos vásárlási dokumentum és a megadott szám bankszámlájára, vagy ad hogy az összeget készpénzben kell kifizetni, vagy akkor szivattyúzni a következő vásárlás.

Vevő tudomásul veszi, hogy amennyiben az áru biztosított ajándékok, egy ajándékozási szerződést a vevő és az eladó kötött azzal a megkötéssel, hogy mikor jön a használatát a fogyasztók azon jogát, hogy megszünteti a szerződést, ajándékozási szerződés lejár, és a vásárló köteles együtt visszaküldött árukat vissza feltéve, hogy a kapcsolódó ajándékok. Abban az esetben, ha ezek nem tért vissza, ezeket az értékeket tartják a jogalap nélküli gazdagodás a vevő.

Ha a fenti feltételek áruvisszaküldés kell fordítani a vevő jogosult összegek visszatérítésének az áru visszaküldésének vissza kell adni a vevőnek 14 napon belül a felmondás. Ha nem számlaszámára az összege azonos időpontban aikusan készen hasznosítás további vételi vagy átvétel készpénz bemutatása eredeti jóváírás, amely azonnal megoldódott visszavonása után a vásárlási szerződést küldött az ügyfélnek.

Visszavonása vevő, aki egy vállalkozó

Ha a vevő egy üzletember, azt is fel lehet ajánlani alternatív vásárló elállhat a szerződéstől, állapotától függően a visszaküldött árukat, garancia az elveszett és az ára a visszaküldött árut. Az áruk állapota értékelik az eladó. Egyet nem értés esetén szempontból mindkét fél számára elfogadható az árukat beviszik kárára eladó vissza. Az eladó jogosult felszámítani a vevő bármilyen felmerülő többletköltségek.
A kiadott jóváírást is szükség lehet a vevő azonosító kártya védelme érdekében a tulajdonjog a vevő. Beküldésével OP Vevő kijelenti, hogy a személyes adatok feldolgozása (szakaszában meghatározott okmány 3. 428/2002 Z.z. védelméről a személyes adatok).

Záró rendelkezések

Ezek a feltételek érvényesek azt a honlapján az eladó, a feladás időpontját az elektronikus sorrendben vevő. Elküldésével elektronikus megrendelést a vevő fenntartás nélkül elfogadja az összes E megállapodás időpontjában hatályos feladásának megrendelések, valamint a feladás időpontját megrendeléseket, az ár a megrendelt árut, ideértve az áru vagy postai szerepel a katalógusban online áruház, amennyiben az adott esetben nyilvánvalóan másként nem rendelkezik. A rendelés elküldése, a vevő visszavonhatatlanul kötve.

Ezek Feltételek érvényesek és hatályos 10. 20. 2016 és hatályon kívül helyezi a korábbi GTC. Eladó fenntartja magának a jogot, hogy a Felhasználási feltételek előzetes értesítés nélkül.

A cég Impo, s. r. o. jóváhagyott Miroslav Stračár, ügyvezető igazgatója a cég.

Élvezze a vásárlás webáruházunkban!