Fizetési és szállítási

Fizetési lehetőségek

Fizetés bankszámlára

Küldhet pénzt a bankszámlánkra száma:

Tatra bavka
IBAN: SK58 1100 0000 0029 2986 9716
BIC / SWIFT: TATRSKBX

Ebben az esetben az áru feladása azonnal kézhezvételét követően a fizetés.

Abban az esetben, ha a fizetés a megrendelt árut nem fogadható el a bankszámlánkra belül 10 napon belül, a megrendelés aikusan törlődik.

Számlaszám Tatra banka SK58 1100 0000 0029 2986 9716. változó szimbóluma fizetési száma a proforma számlát.

Utánvéttel

Természetesen akkor is fizetni utánvétellel. Csomagküldő árut fuvarozó fizet utánvét, hogy a szállítási címet.

Hordozó            Ár
Courier                1 795 Ft
Magyar Posta    1 295 Ft
Rendeléskor több mint 30 995 Ft hajózás előre fizet ingyen. Amikor objendávaní labdák kérjük, forduljon hozzánk, mivel ez a termék alá különböző arányok a közlekedés.

Fizetés bankkártyával vagy PayPal

Gyors és biztonságos fizetési termékek bankkártyával az interneten keresztül. Bankkártyás fizetés teheti, amikor kiválasztják a fizetés. A PayPal fizetési átjáró lehet hitelkártyával fizetni akkor is, ha nem rendelkezik PayPal fiókkal. Csak töltse ki a fizetési információkat a kártyáról, és a kártya száma, érvényessége és CVV kódot a hátoldalán a hitelkártya. Ha van egy PayPal számla, akkor lehet alkalmazni, közvetlenül ezen a módon. Abban az esetben, ha a fizetés a megrendelt árut kell megfizetni a PayPal számla 10 napos időszak, a megrendelés aikusan törlődik.

Áruk marad a teljes kifizetésig az eladó tulajdonaként.

Kézbesítés

Minden megrendelést adják szlovák és hajtják a fuvarozók és a GLS Magyar Posta. Az átlagos idő a szállítás a feladó körülbelül 1-7 munkanapon belül.

Dispatch megrendelések lesz a következő napon, az e-mail címre a sorrendben, elküldte az ügyszám a szállítmány, amely szintén közvetlen kapcsolatot nyomon követni a szállítmányt.

GLS csomagküldő 48 órán belül az ország egész területén

GLS hajózási társaság szállít árut általában 24 órán belül az ország egész területén. Az áru szállítása a következő munkanapon benyújtása után a megrendelés. Szállítunk minden munkanapon és všetkok áruk, az alapító állomány küldi után 24 órán belül objednaní.Tovar keresztül szállítják futárszolgálattal hétköznap 8:00-17:00, a pontos kiválasztása órás szállítás, sajnos nem lehetséges, és attól függően, hogy a fuvarozó. Kivéve, ha a fuvarozó nem sikerül elérni, akkor kap a postafiók egy jövőbeli kézbesítési kísérlet.

Szállítmányok számított 7 munkanapon az ország egész

Szállításának mail küldünk minden munkanapon és a szokásos szállítási idő 1-3 munkanapon belül a megrendelés.

Mit kell, hogy legyen óvatos, ha letölti a szállítmányt a fuvarozó és mit kell tenni, ha a szállítmány nem sérült?

Áruk biztosított teljes mértékben, de ellenőrizni kell átvételekor a szállító által. Később panaszok fuvarozó nem ismeri. Kivéve, ha a csomag láthatóan sérült árut a fuvarozó nem vállal, és tudassa velünk (telefon, e-mail). Abban az esetben, ha károsítja a tartalmát egy szállítmány bizonyítja annak kézhezvételét követő, lépjen kapcsolatba velünk 24 órán belül info@beardo.hu.