Követelés áruk

Követelés áruk

Mi tehet, ha valami nem olyan, mint amilyennek lennie kellene? (Visszatérési politika és visszaadja)

Mi a Beardo.hu minden nap próbál tenni a dolgunkat a lehető legjobban tudjuk, és az Ön számára a tökéletes szolgáltatást. Azonban még mindig csak emberek, és igen, erőfeszítéseink ellenére lehet, hogy valami nincs rendben. Tehát, ha kell reklámozni árut, amit vásárolt nálunk, vagy ha vissza akar térni, kérjük, olvassa el az alábbi információkat.

Jótállás és azt állítják, az áru

A jótállási idő az összes megrendelt áru internetes áruház Beardo.hu általában 24 hónap. A garanciális időszak azon a napon kezdődik az áruátvétel az ügyfelek számára. Garancia által nyújtott szolgáltatás a piacon szereplő.

Hiányos szállítás vagy kárt jelenteni kell 48 órán belül kézhezvételétől szállítmány e-mail info@beardo.hu. Később panaszok hiányos szállítás vagy mechanikai sérülés nem ismerhető fel.

Ha vásárolt árut, kérjük lépjen kapcsolatba velünk előre (kapcsolatok). Merchandise (lehetőleg egy velünk kötött megállapodás), kérjük, küldje a következő címre Impo, p. r. o., 922 05 Chtelnica. Javasoljuk, hogy küldje el az árut, mint egy csomagot ajánlott küldeményként. Kérjük, ne küldjön áruk szállítás. Csomagot csatolja az adó dokumentum (számla) küldünk Önnek az árut, és egy másolatot a csúszás a postás.

Miután megkapta az igényelt árut, azonnal kapcsolatba e-mailben vagy telefonon, és egy találkozót, hogy gyorsan megoldja a problémát: hibás áru lehet cserélni apránként, vagy egy másik választott (akár az érték az igényelt árut), vagy visszatérítjük a pénzét. A panaszt kerülnek feldolgozásra a lehető leghamarabb, de legkésőbb 30 napon belül az áru átvétele igényelt. Az eredmény a panaszát azonnal tájékoztatni után a panasz eljárás és az e-mail az árut megkapta a panaszt protokoll.

Amikor bazarového áruk nem vissza sérülés maradt kérdés.

Visszatér

Minden árut vásárolt egy online áruház Beardo.hu visszatérhet minden ok nélkül 7 munkanapon belül a termék átvételét. Elállhat a szerződéstől legyen kimutatható módon (írásban, e-mail). Ez a jog illeti meg a 12. § a fogyasztóvédelmi törvény távértékesítés (törvény értelmében. 108/2000 Z.z.). Követő visszavonása nem lehetséges. Az árut el kell küldeni a címre Impo, p. r. o., Zigmundíkova 469/27, 922 05 Chtelnica. Javasoljuk küldött árukat ajánlott küldeményként csomagot. Kérjük, ne küldjön áruk szállítás. Csomag hogy csatolja a számla másolatát elküldjük Önnek az árut.

Megfelelő összeget a visszaküldött áru kompenzálni tudjuk:

amely kedvezményes kuponok, hogy lehet használni a következő alkalommal, amikor vásárolni velünk,
elküldi a fizetett összeget az árut a megjelölt számlára 15 napon belül.
A csomag tartalmaz olyan információt, amiről a következő iránt érdeklődik kompenzáció.

Mivel a szerződés nem lehet eltekinteni az alábbi esetekben:

áru mechanikailag sérült
áruk védjegye használata
áruk nem teljes (beleértve a tartozékokat, garancia levél, utasítások, stb, ha pedig átadták neki)
Megsértése esetén az áru visszaküldésének az árut vissza kell juttatni az ügyfél saját költségére.

Élvezze a vásárlás webáruházunkban!